Ing. Robert Šťasta

13.8.2024

Zabere to jen 3 min času

V Ostravě 24.7.2024

ZÍSKAL JSEM VĚTŠÍ SEBEVĚDOMÍ A OTEVŘELO MI TO OČI

__________________________________________________________________________________

Jmenuji se Robert Šťasta a spoluvlastním firmu QT Technik spol. s r.o., která se zabývá prodejem profi strojů a nářadí pro stavbu, průmysl a řemeslníky. Rád bych se s vámi podělil o moji zkušenost s Litecomem.

Litecom jsem na začátku nijak nehledal, sami si mě našli a já se rozhodl sejít na schůzce s paní Orálkovou. Ty začátky si už moc nevybavuji, ale vše probíhalo v pořádku. Na schůzce mi paní Orálková jednoduše ukázala, co Litecom dělá a já neměl jediné proti, proč to nezkusit. Kdyby se mi zdálo, že něco není v pořádku, do spolupráce bych nešel.

Moje podnikání v té době bylo v relativně dobrém stavu, ale potkala mě jedna nepříjemná událost (zabil se v autě společník), a důsledkem toho na mě padlo spoustu povinností navíc a já jsem s tím trochu bojoval. Potřeboval jsem a očekával jsem, že mě někdo nasměřuje, abych mohl správně fungovat. To bylo to, co jsem hlavně potřeboval. Ono totiž nebylo extra nic zásadního, co by mě trápilo, ani jsem si nemyslel, že by firma byla v nepořádku. Co tím chci říct je, že nemusíte řešit zásadní problém, a i přesto si můžete nechat pomoct.

Tak jak jsem se s Litecomem domluvil, přijel za mnou Pepa. Jako první jsme začali dávat do kupy mě. Ukazoval mi, co není úplně správně. Sám na sebe jsem se „podíval do zrcadla“ a uvědomil jsem si, že některé věci dělám špatně  a  začal jsem je napravovat. 

Pomohlo mi to hlavně v tom, že jsem získal větší sebevědomí a opravdu mi otevřel oči. Víte, Pepa je dost inspirativní, dost mně pomohl. Za to jsem velmi rád a jsem mu vděčný. 

Díky jeho pomoci jsem začal řešit věci více přímočařeji, ve věcech nechodíme, jak se říká, „kolem horké kaše“ a prostě vyřešíme všechno hned. 

Když jsem se viděl s Pepou během covidu, říkal jsem mu, že jsem ok, že jako firma máme našetřeno, tak je to dobrý. Vyvedl mě z omylu – řekl mi, ať neblbnu, že musím využít této doby jako příležitost a rozjet to. Tak jsem šel do toho. 

Cením si toho, že Pepa není ten, co radí – on dává směr, směřuje vás, aby člověk začal věci dělat správně. To je to cenné – ukazuje směr, tu cestu, jak to může jít snadněji a lépe. 

Díky těmto konzultacím jsem se více začal zajímat o firmu a celkově o podnikání a žije se mi jednodušeji. 

Pepova přímočarost člověka někdy dokáže zaskočit, ale nebýt toho, člověk by si ty věci nedokázal uvědomit a zvládnout. Nebojí se lidí na cokoliv zeptat a zadat jim úkol. 

Takže Vy všichni podnikatelé – kdo řešíte nějaký problém, nebo si nejste s čímkoliv jistí, obraťte se na Litecom. Pepa Vám je schopný pomoci. 

Děkuji celému týmu Litecomu, za tuto spolupráci.

Přeji Vám všem hodně odvahy.

Ing. Robert Šťasta

QT Technik spol. s r.o.

Tel.: 736 626 936

Email: robert@qt.cz

www.qt.cz