Lukáš Zalubil

4.7.2024

Zabere to jen 3 min času

UŽ VÍM, ŽE KDYŽ SE ČLOVĚK NEZLEPŠUJE, TAK UPADÁ KE DNU

Začalo to oslovením přímo mé osoby. Takový byl začátek mé spolupráce s Litecomem. Ihned jsem se do spolupráce nepouštěl, ale začaly mi chodit maily, které obsahovaly i reference, které jsem si četl. Pak přišla ale chvíle, kdy jsem vnímal, že jsem na dne, a proto jsem zavolal Litecomu sám.

Jmenuji se Lukáš Zalubil a jsem vlastníkem firmy  zpneu-auto s.r.o. Vše od začátku probíhalo příjemně, nikdo mi nic nenutil a už tenkrát mi pomohla i slova, která pro mne byla motivační a na úrovni.

Tehdy jsem se nacházel v situaci, kdy jsem věděl, že potřebuji urovnat firmu, že ji nemám ve svých rukou. Mé podnikání byl totální chaos. Ve firmě, ve všem. Cítil jsem se ve stresu, neuměl jsem se ani rozhodnout, co je dobré a co je špatné. Nejvíce mě trápilo to, že jsem firmu nedovedl řídit já, ale řídili ji v podstatě zaměstnanci. 

Rozhodl jsem se tedy přijet na schůzku, vyplnil si test, který mi také pomohl se na věci podívat tak jak opravdu jsou. Po týdnu přijel Pepa. A co jsem očekával od služby? Že mi pomůžou se základním vyřešením situace, že na to mají speciální postupy a to, že mi to prostě pomůže. Rozhodně jsem nečekal, že chyba bude ve mně :).

Nyní mohu říct, že vím, že když se člověk nezlepšuje, tak upadá ke dnu. Konzultace s Pepou mi otevřela oči. Jsem opět schopný si řídit život a řídit firmu. Naučil jsem se, že prvně se mám dívat na sebe, dokážu problémy vnímat a nezavírat před nimi oči a změnil jsem své přemýšlení na takové to, které někam vede. 

To, že jsem začal u sebe a změnil svůj přístup k různým věcem, se pak začalo odrážet i na podnikání. V práci jsem byl více v klidu, klidněji jsem spal a celá půlroční spolupráce se začala projevovat i v řeči čísel. Začal jsem být ziskový a stoupl až o 30–50 % nahoru. Zavedl jsem lepší plánování. 

Co si ale na spolupráci cením hodně, je to, že ve mně Pepa věřil, to mi dodalo sebevědomí a já začal věřit sobě. Celková důvěra, kterou jsem v něm měl a to, že jsem se na něj mohl kdykoliv obrátit byly další věci, které mi pomáhaly. Zároveň to, že Pepa neuhnul ze svých názorů a přesvědčení ale zároveň v člověku dokázal probudit to, že se má člověk sám zamyslet a udělat si ve věcech pořádek.

Změnil se mi život hodně – vše je tak, jak chci já, určuju si podmínky a nenechám se dostávat a ovládat sám sebou. 

Líbilo se mi, že všichni v Litecomu fungují na stejné vlně. Tuto službu by potřeboval opravdu každý, a ne až po 18 letech praxe, tak jak jsem to udělal já. Takže opravdu neváhejte, není na co čekat! Pohled zvenčí má vždycky přínos. Získané informace a uvědomění používám každý den a stále je z čeho brát.

V Nedakonicích dne 4. července 2024

Lukáš Zalubil

zpneu-auto s.r.o.

Tel: +420 608 175 433

Email: info@zpneu-auto.cz