Jak najít ty správné lidi?

Zabere to jen 5 min času

6. Nadřízení a podřízení

ÚSPĚŠNÍ PODŘÍZENÍ

Kdo by takové nechtěl? Já určitě! Věnoval jsem se tématu podřízených pár minulých týdnů. Nenazval jsem je pracovníky, nýbrž podřízení, ne proto, abych je znehodnocoval, ale nazval jsem je tak proto, abych více ukázal Vaši zodpovědnost.

Podřízenost je dobrá, pokud funguje nadřízený a toto spojení vede k úspěchu, však Vaši pracovníci přišli na pohovor právě proto, že se svobodně rozhodli nechat se vést k úspěchu. Pokud je za úspěchem veden, tak je spokojený, pokud ne, tak vymění šéfa!!!

Mnoho firem vzniklo právě z toho důvodu, že podřízený viděl věci, které ohrožovaly jeho cestu za úspěchem. Proto odešel a založil si svou firmu a dnes je majitelem – ale sám říká „já bych zůstal, kdybych viděl budoucnost“.

Můžeme o podřízených mluvit do nekonečna, pokud jsou úspěšní, tak vyhrávají a podporují šéfa, jsou loajální. Pokud ne – jdou jinam!

ÚSPĚCH JE LEPIDLO VZTAHŮ S PODŘÍZENÝMI.

Když trenér dovádí tenistu k úspěchu, tenista zůstává a odvádí stále lepší práci (na tenisovém dvorci), pokud tenista úspěšný není – sleduje po očku, kdo by mu s tímto problémem pomohl:)

Každý z nás chce mít úspěch v tom, co dělá – podřízený chce vědět, že se dobře rozhodl, když zvolil Vás, on nechce prohrát a už vůbec nechce slyšet svou ženu lamentovat.

Vaši podřízení budou pouze tak kvalitní, jak kvalitní je Vaše řízení, a tak dodám ještě malý fakt – je to na Vás.

Princip vládnutí svému okolí je velmi prostý, řídí se základními principy. Já jsem tyto principy poznal a praktikuji je. Vám všem přeji hodně odvahy, hodně tvrdé práce a hodně úspěchů se svými podřízenými. Vy si ho zasloužíte, poněvadž bez Vašeho dobrého vedení by mnoho lidí živořilo. Je to tvrdá cesta, ale kdo tvrdil, že cesta za úspěchem byla někdy snadná!!!


CHCETE ZAJISTIT, ABY VAŠI PODŘÍZENÍ BYLI ÚSPĚŠNÍ?

CHCETE, ABY ÚSPĚCH VAŠICH PODŘÍZENÝCH NEBYLA NÁHODA?

STAŇTE SE MAJITELEM, KTERÝ MÁ KOLEM SEBE LOAJÁLNÍ PRACOVNÍKY!

BUĎTE ÚSPĚŠNÝ!!!

VY, CO SI TROUFÁTE, ZAVOLEJTE TEĎ A SPOLEČNĚ SE DO TOHO PUSTÍME!!!


Držte se!


Josef Orálek